Karakteristiek en charmant

Het Gebouw

Charment en praktisch

Villa Zus bevindt zich in het oude schoolgebouw van Heijen. Los van het feit dat dit een prachtig en karakteristiek pand is met veel charme is het ook een heel praktisch pand. Zowel de individuele kamers als de gezamenlijke ruimtes bevinden zich op de begane grond.

De individuele kamers bevinden zich aan de voorzijde van het pand. Ze zijn ruim opgezet met voldoende daglicht en hoge plafonds. Er is ruimte voor een bed en een zithoek. Iedere kamer is voorzien van een eigen toilet en wastafel.

Samen

Daarnaast beschikt het pand over een ruime keuken, die de mogelijkheid biedt om samen maaltijden te bereiden.
De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het pand. Hier kan er met de groep samen gegeten worden en bovendien is er ook een ruime zithoek met tv. Aansluitend aan deze woonkamer is er een kantoor voor de begeleiding.

Tot slot zijn er twee badkamers; waarvan één met ligbad. En aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin met vrij uitzicht.

Het pand voldoet aan alle eisen die gesteld worden door de gezondheidsinspectie.

Kom zelf sfeer proeven!

Ook liefdevol en kleinschalig wonen?

Bij Villa Zus staat de bewoner centraal. We luisteren naar zijn/haar wensen en behoeften.  Denkt u dat Villa Zus een passende woonplek kan zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom een kijkje nemen.